Нашата компанија

Повеќе децениско германско искуство во прозводство на ПВЦ дограма, туш кабини и декоративно стакло од денес и во Македонија! Комфорт, економичност и стил со БауГроуп! Вашиот дом заслужува само најдобро!.

Нова Германско-Македонска инвестиција во капацитет за производство на ПВЦ дограма, туш кабини и декоративно стакло. Германски квалитет и повеќе децениско искуство од денес и во Македонија. Подигнете го квалитетот на Вашето живеење на повисоко ниво со Baugroup!


 

Завршени проекти

Moжеме да се пофалиме со богато портфолио од завршени проекти во приватни домови, канцеларии и разни други објекти

Енергетски ефикасни

Енергетски ефикасна ПВЦ столарија, по извонредно поволни цени

Германски квалитет

Германско - Македонска инвестиција за квалитет со кој што се гордееме