Повеќе децениско германско искуство во прозводство на ПВЦ дограма, туш кабини и декоративно стакло од денес и во Македонија! Комфорт, економичност и стил со БауГроуп! Вашиот дом заслужува само најдобро!


асортиман

Што работиме

Повеќе децениско германско искуство
во прозводство на ПВЦ дограма, туш кабини и декоративно стакло


 

Реализирани проекти